Hvor tidligt skal du booke jeres studenterkørsel?

Studentervogn fra Festlastbiler.dk

Måske tror du, at I er i god tid, hvis I booker studenterkørsel et år i forvejen.

Tendensen de seneste år er, at studenterne booker studentervogn tidligere og tidligere. De mest populære selskaber melder nu udsolgt på de mest efterspurgte datoer allerede halvandet år, inden studenterkørslen skal finde sted. Hvis I er tidligt ude og booker jeres studenterkørsel har I mulighed for at vælge mellem forskellige løsninger. Er I derimod sent ude, bliver I nødt til at nøjes med de køretøjer, der er tilbage. Desværre kan det både være et lidt kedeligt køretøj til en høj pris.

Her er nogle eksempler som I med fordel kan tage med i jeres overvejelser, inden I afsøger markedet:

 • Skal det være en veteranlastbil eller en nyere lastbil?
 • Skal I også køre i hestevogn?
 • Hvor stor skal lastbilen være? Vil I have en meget stor studenterlastbil, eller en mindre og mere intim studentervogn?
 • Har studentervognen et musikanlæg, og hvor stort er det?
 • Skal I have en DJ med ombord?
 • Skal I køre flere dage for at komme hele vejen rundt? En del studenterkørsel firmaer tilbyder rabat, hvis I booker mere end en dags studenterkørsel.
 • Er alt inklusive i prisen, eller kommer der ekstra udgifter hen ad vejen?
 • Nogle firmaer har billigere studenterkørsel på de dage som er lidt mindre efterspurgte. Hvis I vælger at køre studenterkørsel på en af disse dage kan I spare en hel del penge.
 • Har firmaet som arrangerer studenterkørselen et godt ry? Holder hvad de lover? Her kan I forhøre jer hos venner og familie som
  lige har prøvet at køre studenterkørsel om deres oplevelser.

Det kan lyde lidt vildt, men hvis I skal være helt sikre på at få booket den helt rigtige studentervogn, og have et stort udvalg, skal I allerede booke en studentervogn i 1G.

Så tag en snak med klassen! Hør og vurder forslagene til, hvordan jeres studenterkørsel skal forgå, herunder hvilken type køretøjet I foretrækker. Find dernæst et firma, der har biler, som passer bedst til jeres ønsker. På de mest populære dage vil prisen være den samme, uanset hvornår I bestiller, da udbud og efterspørgsel er styrende. Til gengæld kan I, i fællesskab sørge for, at I får fuld valuta for pengene og arrangere en forrygende dag på hjul!