Studenterkørsel – gode råd om beklædning og andet, I med fordel kan medbringe på studenterturen

Flade sko er godt når I skal stige på og af lastvognen.

Flade sko er godt når I skal stige på og af lastvognen.

Check vejrudsigten aftenen før og medbring eventuelt beklædning, der gør, at I kan gennemføre den sidste del af turen uden at fryse. Meldes der om regn- eller bygevejr, kan det blive koldt. Hvis alle har regntøj med, kan I undgå at gennemføre dele af turen under presenning. Det er nu engang sjovere at køre rundt og kunne se himlen, selvom den ikke er helt blå. Er der udsigt til vedvarende regn, er det en god idé at tage skiftetøj med.

Høje hæle er perfekt til demissionsfesten. De er knapt egnede, når I skal stige på og af lastvognen. Gode flade sko eller gummisko/sejlersko med skridsikker sål, er det bedste valg af fodtøj til jeres kørende fest.

Tag gerne et tæppe med. Er det varmt, kan de lægges på bænkene. Træbænkene kan føles mindre bløde, når I har siddet et par timer. Er det koldt, kan I tage tæpperne om jer og på den måde holde varmen.

Er der udsigt til sol fra en skyfri himmel, er det en god idé at medbringe solcreme. Hat med skygge er heldigvis default.

Et andet og meget vigtig element er vand. Medbring rigeligt vand og sørg for løbende at opretholde væskebalancen med andet end øl, breezers, cider og andre alkoholiske drikkevarer. Dagen er lang, og I vil får mere ud af turen, hvis I drikker rigeligt vand undervejs.

Erfaringen har vist, at det er klart at foretrække drikkevarer, som opbevares i dåser eller plastikflasker. Undgå glasflasker. En knust glasflaske er ikke sjov at danse rundt i.

En god studenterkørsel – en fest I aldrig glemmer.