Hueregler – få inspiration

Her er de vigtigste regler, når I skal ud og køre vogn

Få styr på de seneste Vind historier og artiker fra The Voice | Hvordan din studenterhue kommer til at se ud kan betyde mange ting, har du et….

Her er nogle hueregler:

1. Ingen hue på inden studenten

Du må ikke tage din hue på, før du er blevet student. Det bringer uheld at tage huen på inden man har bestået sin eksamen.

2. Tandmærker giver held

Det bringer det held hvis dine klassekammerater skriver hilsner på indsiden af din hue. Hvis dine bedste kammerater bider i den sorte skygge på studenterhuen, så tandmærkerne kan ses, er det rigtigt godt.

3. Drik en kasse øl inden for et døgn

Hvis du drikker en hel kasse øl inden for et døgn – 24 timer, må du klippe en firkant i din studenterhues svedbånd. Du må også bruge en ølkapsel som kvast i huen.

4. Se solen stå op om morgenen

Hvis du kan holde dig vågen længe nok til at se solen komme op over horisonten samtidig med, at du har drukket en hel kasse øl, så må du klippe et såkaldt ”hus” i studenterhuens svedbånd. Symbolet er en firkant med en trekant ovenpå.

5. Hvis du kysser en ”ny”

Hvis du i studenterugen kysser en, du ikke tidligere har haft et fast eller tilfældeligt forhold til, så må du klippe en firkant i studenterhuens svedbånd.

6. Sex med studenterhuen på

Studentertiden er en tid med meget kærlighed i luften. Hvis det skulle ske, at du har studenterhuen på og har sex samtidig så må du klippe et lyn i studenterhuens svedbånd. Dette er en vaskeægte ”studenterklassiker”.

7. Opkast under festen

Mængden af spiritus og øl kan godt være stor, mens studenterfesterne kører. Hvis du kaster op på studenterturen eller til en studenterfest, så kan du blive straffet med at få et hak i skyggen på studenterhuen.

8. På hospitalet til udpumpning

Hvis det nu er så slemt at du ender til udpumpning på hospitalet. Så kan du straffes ved at miste hele skyggen på din studenterhue. Sørg for at drikke nogle andre ting hvis du ikke ønsker at komme i denne situation. Vand og cola er gode alternativer for at genetablere væskebalancen.

9. Hvis du nu er på hospitalet, og lykkes med at score en sygeplejerske eller læge

Så skal hageremmen klippes af din hue. Men det er kun hvis du kommer på hospitalet, og derefter lykkes med at score en læge eller en sygeplejerske og/eller læge under dit ophold. Dette er en forholdsvis sjælden begivenhed.

10. Tag på stranden – bad nøgen

Så har man slippet hæmningerne og smidt sit nøgne legeme i vandet, kun med huen på. Så må man klippe en bølge i studenterhuens svedbånd.

Se mere om hueregler på denne Facebook side:

Studenterhue Regler

Studenterhue Regler. 10K likes. Undgå at fedte rundt i de forskellige traditioner, – her står alle regler sort på hvidt! Se dem på vores hjemmeside http://studenterhueregler.dk