Kør studenterkørsel i flere dage!

studenterkørsel nærum gymnasium

Studenterkørsel med Festlastbiler.dk – Nærum Gymnasium

I Jylland er der tradition for at køre studenterkørsel på to dage. På Sjælland er det kun Slagelse, der har samme tradition for at strække festen over to dage.

Er der tale om en stor klasse, eller er afstandene mellem forældrene er stor, er en vogntur fordelt på to dage at foretrække. Ekstra timer er ofte dyre, fordi der enten skal skiftes chauffør under vejs, eller der skal to chauffører til for at holde kørslen lovlig i forhold til køre/hviletids bestemmelserne. I stedet for at købe ekstra timer, er derfor det værd at overveje, om det bedre kan betale sig at udvide festen til to dage.

To dages kørsel giver mange fordele:

– Længere tid hos hver enkelt forælder. Forældre forbereder mad og drikkevarer på hvert enkelt stop og ofte er studenterne kun på besøg mellem ti minutter og et kvarter. Bookes studenterkørsel over to dage, er der tid til at gøre holdt i en halv time, så alle kan nå at nye mad og drikkevarer OG forældre og familie har tid til at få sagt et ordentligt; Til lykke med huen

– Mere tid til alt det sjove. Der er tid til at tage en ekstra runde i byen, til at tage ned at bade eller lave en separat udflugt til en seværdighed, hvor I kan tage fotos og forevige dagen. Mulighederne er mange, når der er mere tid

– Mange udbydere af studenterkørsel giver rabat, hvis klassen booker to dage i træk. Se for eksempel her: https://festlastbiler.dk/priser

Hvis I som klasse vælger at køre studenterkørsel på en de mindre populære dage (som for eksempel onsdag til torsdag eller søndag til mandag), behøver det ikke blive meget dyrere, end at køre på en enkelt af de populære dage. Og så har I dobbelt tid til at nå hele vejen rundt og feste igennem hos hver enkelt klassekammerat.